COFFEE AND CRUMBS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Coffee and Crumbs. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 13:05 Ik had een Italiaanse bol roomkaas met bieslook, was erg lekker romig. Carrotcake en perentaart waren heel goed op smaak. Ik had eigenlijk een sinaasappelsap met yoghurt.. Maar kreeg helaas karnemelk.
27 nov 2022 om 15:26 Bestelling niet geleverd.
27 nov 2022 om 15:16 twee uur later en bestelling nog steeds niet aangekomen, verder ook onbereikbaar, jammer wel
27 nov 2022 om 15:08 Het eten is lekker en scherp geprijsd. Bestel er vaak Lunch en één keer voldeed de lunch niet aan de afspraak. 30 min levertijd werd 1,15u. Werd excuses aangeboden en kreeg royaal extra's van het huis. Zulke lieve gebraren maak je zelden mee
27 nov 2022 om 14:59 Helaas na 1 uur en 55 minuten pas ons broodje gekregen. Wel lekker broodje, daar moeten we eerlijk in zijn, maar niet lekker genoeg om bijna 2 uur op te moeten wachten ;)
24 nov 2022 om 14:28 Ronduit slecht. Geen liefde in broodje gestoken alles wordt er gewoon opgeflikkerd. Broodje bal was niets meer dan een koud broodje frikandel, broodje gerookte kip was ook om te janken.
21 nov 2022 om 14:11 Een broodjeszaak die geen broodjes en beleg heeft... Geen geld terug gehad want personeel wist niet hoe dat moest.. Ze doen maar wat daar.. BESTEL HIER NIET
21 nov 2022 om 13:59 Good food, friendly people!
20 nov 2022 om 13:16 3 uur op mijn bestelling gewacht, deze is na 3 uur geleverd koud en niet volgens bestelling.
17 nov 2022 om 20:00 Het waren weer heerlijke scones :) aanrader!
13 nov 2022 om 16:23 Altijd heerlijke broodjes voor een betaalbare prijs én geen verzendkosten. Ik heb mijn spaarkaart ook alweer vol! mijn favoriet bruine waldcorn carpaccio.
13 nov 2022 om 15:32 Heerlijk vers en warme broodjes...goed vol belegd!