COFFEE AND CRUMBS

COFFEE AND CRUMBS DE huiskamer van Utrecht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 990 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Coffee and Crumbs. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 8:39 + food was good - forgot part of my order
12 mei 2022 om 13:35 Tosti en bagel waren beiden sompig, bij het broodje zalm had ik als enige opmerking dat ik geen kappertjes wilde en die zaten er wel op. Zalm was ook warm (op een koud broodje), kwam niet vers over. Bezorging duurde te lang voor wat het was.
11 mei 2022 om 14:43 Ronduit slecht! Bezorging duurde zowat 2 uur en tosti was koud en viel helemaal uit elkaar. En de smoothie lekte en leek net alsof het van de supermarkt kwam
11 mei 2022 om 0:34 Vriendelijke/snelle bezorger en heerlijk eten. Hier kom ik dus vaker wat eten
10 mei 2022 om 21:00 3de x deze week hier besteld wat een top zaak!!! Zeker een aanrader. Broodjes lekker vers en warm aangekomen.
10 mei 2022 om 12:39 Heerlijk warm broodje met pesto gehad! Ik had nog een muffin en de yoghurt. Dit was prima, niet heel bijzonder verder, maar wel waar voor je geld :) Zou er zeker nog een keer bestellen.
8 mei 2022 om 14:58 Super goed
29 apr 2022 om 16:07 Bezorging duurde erg lang, maar dat was wel vooraf aangekondigd. Bezorger kwam in zijn chillkleding de bestelling bezorgen. Broodje die bij de soep hoorde zat onverpakt in de tas. Eten was matig en simpel.
28 apr 2022 om 8:05 The food was good but way different from the pictures. The sandwiches were so small I don't think they were worth the price i paid them. But the quiche was AMAZING and so cheap!! Also the vegetarian soup was good.
27 apr 2022 om 13:01 Lang wachten en droog brood kaas niet goed gesmolten en niet lekker leek wel oud brood
27 apr 2022 om 12:26 Broodjes waren prima. Keurige bezorging op koningsdag.
24 apr 2022 om 16:43 Gister en vandaag mn lunch besteld,alles heerlijk en vers.. En wat een overheerlijke cheesecake zeg