COFFEE AND CRUMBS

COFFEE AND CRUMBS DE huiskamer van Utrecht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1052 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Coffee and Crumbs. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 13:11 Bestelling van tosti brie-tomaat, grilled broodje brie - spekjes & carrot cake. Tosti was ok. Broodje met bruin brood in plaats van witte bagel EN zonder spekjes maar rauw serrano ham. Ik ben zwanger dus dat kan ik niet eten. Carrot cake droog.
6 aug 2022 om 12:45 Broodjes waren best klein en nat en eten was erg flauw
5 aug 2022 om 13:12 I ordered a chocolate cake and two sandwiches. The cake was in literal crumbs . sandwiches were ok
28 jul 2022 om 17:52 De broodjes waren heerlijk
28 jul 2022 om 17:17 Broodjes waren sompig en rommelig. Het broodje gezond was met gesmolten kaas...apart.
28 jul 2022 om 12:20 De bezorger was al eerder langs geweest en had echt heel vaak mijn 06-nummer gebeld, zei hij. Op de bon stond helemaal geen 06-nummer, dus waar hij naartoe had gebeld? Eten koud en drinken warm :-( Het eten zelf is een beetje prefabhap, weinig aan.
25 jul 2022 om 12:24 Broodjes waren niet lekker. De kruidenkaas met rucula was op een of andere manier gewoon sompig en nat. Ook de gerookte kip was geen succes. En ze hadden geen ice tea en kreeg ik zomaar cola daarvoor in de plaats...
23 jul 2022 om 12:34 Eten was redelijk. Bezorgtijd veel te laat en telefonisch onbereikbaar. Krijg ineens sms van iemand die op vakantie is.
13 jul 2022 om 17:03 Bestelling was er echt heel snel. Broodjes goed belegd heerlijk van smaak en echt vers dat proefde je zeker. Heerlijke lunch gehad dus.
11 jul 2022 om 17:12 echt tering kleine broodjes
6 jul 2022 om 2:44 Heerlijke broodjes :)
5 jul 2022 om 21:19 Eten heeft top gesmaakt en was warm en op tijd. Dank jullie wel heren.