COFFEE AND CRUMBS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Coffee and Crumbs. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 16:25 Lekker vers en snel. Ik heb al een paar keer besteld. Ik ben blij dat ik niet meer hoef te bestellen dan voor €10,-
21 jun 2024 om 11:35 Altijd vriendelijk, vers, snel en leuke prijzen! Oftewel top! Bestel hier regelmatig en blijf ik ook zeker doen!
20 jun 2024 om 15:04 Laatste keer dat ik hier besteld heb. Ik zet uitdrukkelijk bij de opmerking bij me broodje gezond dat ik er geen ham tussen wil en toch zit het er gewoon tussen. Rechtstreeks de prullenbak in.
16 jun 2024 om 18:54 Heerlijk verse,knapperige pistolets, goed belegd. Bezorgtijd snel.voor herhaling vatbaar
10 jun 2024 om 14:53 Zit al meer dan 2 uur te wachten en nog steeds niks ontvangen. Na een uur telefonisch contact gehad en toen zou het zogenaamd al onderweg zijn. Nu wordt de telefoon niet meer opgenomen. Had wel al betaald, spijt van
10 jun 2024 om 12:00 Great grilled sandwiches and brownies
6 jun 2024 om 14:01 Ik gaf aan dat ik pistolet wou ik kreeg bruinbrood, ik gaf aan geen kappertjes ik kreeg kappertjes in me boordje, en ik vroeg brownies ik kreeg muffen ( veder broodtje was lekker en snel bezorgd
4 jun 2024 om 18:53 Altijd dik dik tevreden!! Alleen deze keer helaas zonder overleg de bestelling aangepast.. jammer
3 jun 2024 om 14:52 Geen bezorgkosten, prima prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering, verse goed belegde broodjes, vriendelijke bezorgers.
29 mei 2024 om 17:39 Broodjes zijn niet goed belegd en verpakking stinkt en ziet er gewoon onhygiënisch uit.
26 mei 2024 om 14:09 2.5 uur moeten wachten op de bestelling, bezorger kwam nog geen lachje vanaf en had een smoothie besteld, leek op die AH flesjes die al een week in de koelkast staan, allemaal drap op de bodem. Taartje besteld was een en al kruimel en deels geplet
26 mei 2024 om 12:15 Slecht belegd broodje en kwalitatief uitermate teleurstellend